Sorteer op

Wat is de werking van Fluoriet Blauw?

Fluoriet blauw staat voor interesse, gerechtigheid, nuchterheid en rust. Helpt je bij frustratie, teleurstelling en loslaten. Fluoriet Blauw zorgt ervoor dat je helder en rationeel kunt nadenken. Het is een fijne steen in tijden van twijfel en verwarring en kan er ook voor zorgen dat je geheugen verbetert. Blauwe Fluoriet heeft een heilzame werking bij hoesten, heesheid, houding, peesknopen. Bevordert het geheugen, concentratie en rationeel denken.   

Fluoriet blauw vermindert twijfel, verwarring, mentale instabiliteit, 

Fluoriet blauw bevordert geheugen, concentratie, rationeel denken, informatie verwerking, maakt de geest helder en sterk, positieve werking op ogen, oren, neus en keel.

Fluoriet blauw kan op het lichaam gedragen worden, in een ruimte geplaatst worden.

Fluoriet blauw werkt goed samen met zwarte toermalijn, rookkwarts, git en obsidiaan als je je energieveld wilt reinigen, fluoriet samen met lapis lazuli, ioliet, goud labradoriet, en heliodoor helpt voor de versterking van mentale vermogens. smaragd, dioptaas, roze toermalijn, rozenkwarts, kunziet en morganiet in combinatie met groen of roze fluoriet werkt goed voor het hart en harmoniseert met alle calciet vormen.

Ons aanbod fluoriet blauw:

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel