Sorteer op

Wat is de werking van Fluoriet Regenboog?

Fluoriet staat voor concentratievermogen, rust en studie. De steen kan je extra zelfvertrouwen brengen en brengt structuur in je leven. Omdat Fluoriet een beschermende steen is, is het zeker aan te raden voor mensen met ADHD. Fluoriet heeft een grote heilzame werking bij nekpijn. Schouderpijn, last van ellebogen, tanden, spataders en duizeligheid. 

Het mineraal Fluoriet vermindert nekpijn, schouderpijn (spanning), zenuwpijnen, gewrichtspijnen (artritis) reuma, duizeligheid, vermindert ook elektromagnetische straling. (bijvoorbeeld van computers en telefoons). Tevens bevordert het concentratievermogen, innerlijke rust en is heilzaam voor botten,spataders, puistjes rimpels, slijmvliezen, ademhalingswegen.

Naast de algemene eigenschappen van Fluoriet, is Fluoriet regenboog een goede steen voor HSP-ers. De steen beschermt tegen psychische aanvallen, overprikkeling en energie van andere mensen. Fluoriet regenboog geeft zelfvertrouwen, kalmeert de geest en maakt flexibel en open. De steen helpt je verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven. 

Wist je dat sommige stukken Fluoriet, licht geven onder een UV lamp? 

Ons aanbod fluoriet regenboog:

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel