Sorteer op

Wat is de werking van Hemimorfiet?

Hemimorfiet beïnvloed je energie op vele niveaus, het is een steen van lichtactivering. Hij kan verdichtingen en/of blokkades op zodat je lichaam de juiste energie kan oppakken. Hemimorfiet is een krachtige metafysische steen en helpt je je hogere chakra's te openen en te reinigen. hierdoor kun je je verbinden met hogere frequenties.

De edelsteen Hemimorfiet kan helpen tegen brandwonde, hartkwalen en algemeen pijn. Het is goede steen om PMS-symptomen tegen te gaan. Hij helpt je om woede of wrok los te laten en om invloeden van anderen buiten te houden. 

De edelsteen Hemimorfiet bevordert ontwikkeling op zowel spiritueel als persoonlijk niveau. Hij leert je verantwoordelijkheid te nemen en te accepteren dat de dingen zijn zoals ze zijn. Hemimorfiet ondersteunt je bij vergeving, bevordert de innerlijk kracht en zorgt voor balans. Hij helpt je om al je capaciteiten goed te benutten zodat je kunt bereiken wat je werkelijk wilt. Hemimorfiet maakt je opener en zorgt voor een eerlijke houding naar jezelf en naar anderen. Hemimorfiet brengt positiviteit met zich mee. 

ons aanbod hemimorfiet:

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel