Sorteer op

Wat is de werking van Ioliet?

De edelsteen Ioliet, ook wel watersaffier genoemd, nodigt je uit om je innerlijke pad te volgen en op zoek te gaan naar het diepe zelf. De steen helpt je om overtuigingen los te laten waardoor je angst voor het onbekende zal verdwijnen. Het is de steen voor creatieve expressie en visionaire ideeën op het gebied van allerlei kunstzinnige vormen.

De edelsteen Ioliet is goed tegen slaapproblemen en heeft een helende werking op de ogen. Hij helpt tegen het overwinnen van verslavingen.
De edelsteen Ioliet werkt koorts verlagend en dood bacteriën, De steen heeft een heilzame werking bij malaria, migraine.
De edelsteen Ioliet neemt gevoel van misselijkheid (braken) af en helpt tegen brandend maagzuur. Ioliet helpt tegen vochtophoping, spataderen en te hoge bloeddruk.
Hij vermindert angsten en depressie. Kan helpen bij darm en/of maagproblemen. 

De edelsteen Ioliet stimuleert het geheugen en helpt je om je open te stellen voor innerlijke beelden (visioenen).
De edelsteen Ioliet activeert je creativiteit en kunstzinnigheid, Ioliet versterkt de bloedsomloop en heeft een positieve werking op de ademhaling en de holtes. Hij versterkt je gevoel van onafhankelijkheid en bevordert gelijkwaardigheid in relaties. Hij schenkt je inzicht en kennis op spiritueel gebied en zet je in je eigen kracht. 

ons aanbod ioliet:

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel