Sorteer op

Wat is de werking van Jaspis Dendriet?

Jaspis Dendriet is een steen die ervoor zorgt dat je actief in het leven staat. Hij werkt aardend en geeft je wilskracht. Hij helpt bij het doorbreken van blokkades bij je onderste chakra's. Jaspis Dendriet is een steen die je lichaam voorziet van warmte en energie. Hij ondersteunt je bij het aangaan van de strijd tegen onrechtvaardigheid en hij zal je helpen in moeilijke tijden waarbij het aangaan van een conflict onvermijdelijk is.

Het mineraal Jaspis Dendriet verminderd het gevoel van terneer geslagenheid wanneer je denkt een strijd te hebben verloren. Hij helpt je bij het opheffen van blokkades en heeft een heilzame werking op je bewegingssysteem zoals de heupen en knieën. 

Het mineraal Jaspis Dendriet zorgt voor dynamiek en actie. Hij heeft een zelfhelende kracht dat goed is voor de lever, de doorbloeding en de bloedsomloop. Jaspis dendriet stimuleert en vitaliseerd lichaam en geest. 

Het mineraal Jaspis Dendriet kan gebruikt worden bij meditatie, healing, massage en edelsteentherapie.  Jaspis breccie kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. 

Ons aanbod jaspis dendriet:

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel