Sorteer op

Wat is de werking van Jaspis Kamballa?

Het mineraal Jaspis kamballa, ook wel Eldariet of Nevelsteen genoemd, bezit unieke en krachtige energieën. Hij bevordert de herinnering aan wie je werkelijk bent en helpt het emotionele lichaam te zuiveren en sterker te maken. Het is de steen van energetische wedergeboorte en spirituele groei. Jaspis kamballa stimuleert de transformatie en helpt je om in je eigen kracht te staan en je innerlijk balans te herstellen. Hij laat je kijken in mogelijkheden waarbij je eigen potentie tot creatie toe behoort. Het mineraal Jaspis kamballa werkt ontgiftend van, breekt chemische stoffen af en helpt je om destructief gedrag en patronen zoals verslaving te doorbreken. 

Het mineraal Jaspis kamballa helpt je om destructief gedrag en patronen te doorbreken en helpt je bij het overwinnen van verslavingen, Jaspis kamballa zorgt voor ontgiften van zware metalen uit organen en weefsel en helpt tegen blaasontsteking.

Het mineraal Jaspis kamballa heeft een zuiverende werking op het fysieke lichaam en bevordert de vruchtbaarheid bij vrouwen. Hij maakt je alert en creatief waarbij je jezelf op kunstzinnige wijze kunt ontplooien en een persoonlijke groei zult doormaken. Jaspis kamballa bevordert transformatie en energetische wedergeboorte.

Het mineraal Jaspis kamballa wordt gebruikt bij meditatie, massage, edelsteentherapie. Jaspis kamballa kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of leg hem op een voor jou relevante plek. De steen wordt graag vastgehouden aangezien hij je voldoening schenkt wanneer je hem aanraakt, erover wrijft, of gewoon bij je draagt.

ons aanbod jaspis Kamballa:

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel