Sorteer op

Wat is de werking van Jaspis Oceaan?

Het mineraal Oceaan jaspis (ook Jaspis orbicularis genoemd) bezit geweldige eigenschappen die lichamelijke heling bevorderen. Hij helpt je om negatieve gedachten en patronen los te laten en al het positieve te verwelkomen. Oceaan jaspis geeft gevoel van vreugde, opgewektheid en bevordert de expressie van liefde in je woorden en daden.

Het mineraal oceaan Jaspis helpt tegen zelfdestructief gedrag  zoals verslaving. Hij behoed je tegen zelfgenoegzaamheid en de gewoonte om alles maar voor lief te nemen. De steen werkt ontspannend en is goed tegen stress, depressie, angsten, zorgen en allerlei negatieve gedachten over jezelf en de wereld.

Het mineraal oceaan Jaspis ondersteunt het herstel van organen en lichaamsweefsel. Hij brengt het klierenstelsel weer in balans. Oceaanjaspis stabiliseert de werking van de bijnieren en de schildklier. Hij brengt rust en werkt kalmerend wat een gevoel van vrijheid oplevert. Oceaanjaspis laat je het mooie en positieve van het leven ervaren en waarderen. Het mineraal oceaan jaspis heeft een positieve werking op het hormoonstelsel en de spijsvertering.

ons aanbod jaspis oceaan:

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel