Sorteer op

Wat is de werking van Kyaniet?

Het mineraal Kyaniet is een verbindende steen welke nieuwe paden aanlegt op neuraal en energetisch niveau. Hij stimuleert verbondenheid met de natuur. Tevens helpt Kyaniet je bij het uiten van jezelf en hoe te communiceren naar anderen ook als je het er niet mee eens bent of zij niet met jou (geweldloze communicatie). Met zwarte Kyaniet kun je je aura reinigen door de negatieve energie uit je aura te kammen. 

Kyaniet helpt je om blokkades te doorbreken en trauma's te verlichten. Werkt goed tegen stress, woede, frustratie, en verwarring. Kyaniet heeft een heilzame werking ten aanzien van spierziekten, hersenletsel, infecties en te hoge bloeddruk. Kyaniet vermindert depressie en angsten. 

Kyaniet bevordert het empathisch vermogen, het telepathisch vermogen en de intuïtie. De steen heeft een positieve werking op de bijnieren, de schildklier, de keel en kan je helpen bij gewichtsverlies. 

Kyaniet kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Kyaniet wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage en edelsteentherapie. De steen kan goed ingezet worden bij onderhandelingen, diplomatieke missies of arbitrage. Kyaniet wordt ook als elixer gebruikt, met name voor de energie beter in balans te krijgen. 

ons aanbod kyaniet:

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel