Sorteer op

Wat is de werking van Lepidoliet?

De edelsteen Lepidoliet zorgt voor een evenwichtige toestand en emotionele heling. Hij helpt je bij het stellen van grenzen en maakt je onafhankelijk en zelfstandig. De edelsteen Lepidoliet werkt beschermend en reinigend en brengt verlichting en sereniteit. Hij gaat negativisme tegen en helpt je om belemmerende gedachten en patronen zoals bijvoorbeeld verslaving te doorbreken. Hij maakt je wilskrachtiger en zorgt voor meer zelfdiscipline.

De edelsteen Lepidoliet leent zich goed voor hyperactieve kinderen met name als ze emotioneel erg gevoelig zijn.

De edelsteen Lepidoliet vermindert symptomen van stress, hyperactiviteit, slapenloosheid en depressie. Hij werkt zuiverend en kalmerend waardoor dwangstoornissen, angsten, zorgen en nachtmerries afnemen. Lepidoliet heeft een heilzame werking op gewricht en zenuwpijnen, ischias, neuralgieën en allergieën. 

De edelsteen Lepidoliet schenkt emotioneel evenwicht en heling, ontspanning en sereniteit. Hij helpt je om grenzen te stellen wat je innerlijke rust zal geven. Lepidoliet versterkt het immuunsysteem en werkt ontgiftend. Heeft een positieve invloed op de huid en het bindweefsel. Lepidoliet maakt je onafhankelijk, zelfstandig en bevordert het rationeel en analytisch denken. 

ons aanbod lepidoliet:

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel