Sorteer op

Wat is de werking van Maansteen Grijs?

Het mineraal Grijze maansteen staat voor vrouwelijkheid en heeft een sterke connectie met de maan en de cycli. Hierdoor een positieve werking op de geslachtorganen en het hormoonstelsel. Grijze maansteen zorgt er ook voor dat je open gaat staan voor impulsen en ingevingen, zij stimuleert de intuïtie en vruchtbaarheid.

Maansteen grijs edelsteen hanger

Grijze maansteen heeft een kalmerend effect op het gevoelsleven en bevordert de spirituele ontwikkeling. 

Het mineraal Maansteen grijs helpt bij (pre)menstruale klachten en de overgang. Hij zorgt voor balans in het hormonale stelsel. Het mineraal Maansteen grijs is ook goed tegen slapeloosheid, slaapwandelen en werkt ontgiftend en tegen maanziekte. Maansteen grijs vermindert depressiviteit en voorkomt dat het lichaam te veel vocht vasthoudt. 

Het mineraal Maansteen grijs versterkt je intuïtie, opmerkzaamheid, alertheid en is inzicht gevend. Maansteen grijs heeft een positieve werking op de organen, bloed en bloedvaten en de spijsvertering. Tevens ondersteunt maansteen grijs de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding en heeft hij een positieve invloed op de voortplantingsorganen. 

ons aanbod maansteen grijs:

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel