Sorteer op

Wat is de werking van Maansteen Wit?

Witte maansteen staat voor vrouwelijkheid en heeft een sterke connectie met de maan en de cycli. Hierdoor een positieve werking op de geslachtorganen en het hormoonstelsel. Witte maansteen zorgt er ook voor dat open gaat staan voor impulsen en ingevingen, hij stimuleert de intuïtie en vruchtbaarheid. Witte maansteen heeft een kalmerend effect op het gevoelsleven en bevordert de spirituele ontwikkeling. 

Enkele Voordelen van Maansteen wit:

 Helpt bij (pre)menstruale klachten
 Helpt bij slapeloosheid en slaapwandelen
 Vermindert depressiviteit

Klachten verminderen met Maansteen wit: 
Het mineraal Maansteen wit helpt bij (pre)menstruale klachten en de overgang. Hij zorgt voor balans in het hormonale stelsel. Maansteen wit is ook goed tegen slaaploosheid, slaapwandelen en werkt ontgiftend en tegen maanziekte. Maansteen wit vermindert depressiviteit en voorkomt dat het lichaam te veel vocht vasthoudt. 

Het mineraal Maansteen wit versterkt je intuïtie, opmerkzaamheid, alertheid en is inzicht gevend. Maansteen wit heeft een positieve werking op de organen, bloed en bloedvaten en de spijsvertering. Tevens ondersteunt maansteen wit de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding en heeft hij een positieve invloed op de voortplantingsorganen. 

Ons aanbod Maansteen wit:

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel