Sorteer op

Wat is de werking van Magnetiet?

Het mineraal Magnetiet is een sterk aardende en harmoniërende steen die het reactievermogen vergroot. Hij activeert je om je te oriënteren en stimuleert je om hogere doelen te stellen. Magnetiet vergroot de energiestroom wat vitaliteit met zich mee brengt. Het mineraal Magnetiet trekt liefde en loyaliteit aan. Hij helpt je om onderscheid te maken in wat wel en wat niet belangrijk is.

Enkele voordelen van Magnetiet

 Bevordert het herstelproces
 Remt negatieve emoties
 Werkt koortsverlagend
 Vermindert klachten van astmaHet mineraal Magnetiet heeft een regulerend werking op het lichaam en bevordert hiermee het herstelproces. Hij schept evenwicht in polariteiten zoals mannelijke en vrouwelijke energie, spiritueel en fysiek, linker en rechterhersenhelft. 

Het mineraal Magnetiet remt negatieve emoties zoals, angst, woede en verdriet af. Helpt goed tegen sportblessures, te denken aan tennisarm, kramp of spierpijn. Het mineraal Magnetiet werkt koortsverlagend en vermindert klachten van astma, nekpijn, rugpijn en spit. Het gaat bloedarmoede tegen en helpt  om geblokkeerde delen van de meridianen te laten stromen. 

Het mineraal Magnetiet stimuleert, reguleert en activeert. De steen heeft een positieve werking op de lever, galproductie, klierenactiviteit, de bloedcirculatie en het beenmerg. Het mineraal Magnetiet ondersteunt de aanmaak en functie van rode bloedlichaampjes. Hij brengt harmonie en schenkt je levenskracht (chi) en bevorder je reactievermogen.

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel