Sorteer op

Wat is de werking van Obsidiaan Mahonie?

Obsidiaan mahonie kan je helpen om gevoelens van onwaardigheid los te laten en zal je stimuleren om je potentieel te vervullen. Hij helpt je om je eigen opgelegde beperkingen of die je vanuit de DNA geërfd  hebt los te laten. Mahonie obsidiaan beschermt je tegen negatieve energie van entiteiten of mensen uit je omgeving die bewust of onbewust je onderuit proberen te halen. De steen bevordert de  doorstroming van creatieve energieën en helpt je om je ten aanzien van je seksualiteit je meer open te stellen en alle schaamte of beperkingen achter je te laten. 

Enkele voordelen van obsidiaan mahonie

 Beschermt tegen negatieve energie
 Verhoogt daadkracht en energie
 Werkt ontgiftend
 Helpt geboortetrauma's te verwerken (voor zowel moeder als kind)

Mahonie obsidiaan helpt om ontsteltenis door belediging, kleinering of valse beschuldigingen los te laten. Voor moeder en kind kan het trauma's tijdens de geboorte helen. De steen helpt je om blokkades en verankerde patronen die lijden tot schaamte en onwaardigheid te doorbreken. 

Mahonie obsidiaan schenkt je daadkracht en creatieve energie. Hij bevordert wondgenezing, de doorbloeding en geeft warmte aan ledematen. Mahonie obsidiaan werkt ontgiftend en heeft een positieve werking op de nieren, de lever, de organen en het weefsel.   

Mahonie obsidiaan kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of neerleggen op een voor jou relevante plaats. Mahonie Obsidiaan wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage, rebirthing en edelsteentherapie. Hij kan ook tot elixer verwerkt worden. Wanneer je Mahonie Obsidiaan op het lichaam draagt zal hij je beschermen tegen negatieve energie van entiteiten of mensen uit je omgeving die je bewust of onbewust onderuit proberen te halen. Bij een oplegging tussen de eerste en tweede chakra zal hij vergif van onbewuste herinnering van schaamte, misbruik of vernedering naar boven halen, zodat deze opgelost kunnen worden. Voorzichtigheid is hier wel bij geboden en vereist zeer goede begeleiding. 

ons aanbod obsidiaan mahonie:

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel