Sorteer op

Wat is de werking van Obsidiaan Sneeuwvlok?

Sneeuwvlok obsidiaan helpt je om het beste uit jezelf te halen en het slachtofferschap af te leggen. Het is een zacht werkende steen die je innerlijke rust en vrede bezorgt. Hij zal je stimuleren om eens spontaan in actie te komen en alle negatieve gedachten over jezelf los te laten. Obsidiaan Sneeuwvlok helpt je om herinneringen uit vorige levens of weggestopte gebeurtenissen uit je huidige leven naar boven te halen zodat deze (h)erkent en op kunt lossen.

Enkele voordelen van obsidiaan sneeuwvlok

 Zorgt voor innerlijke rust en vrede
 Geeft doorzettingsvermogen
 Verbetert de doorbloeding
 Helpt traumatische ervaringen te verwerken

Obsidiaan sneeuwvlok schenkt je bewustwording, daadkracht en doorzettingsvermogen. Hij verbetert de doorbloeding en heeft een positieve werking op de aders, het skelet, de huid en de ogen. Obsidiaan Sneeuwvlok bevordert de communicatie met gidsen en helpt je bij het verkrijgen van spirituele leiding.

Obsidiaan sneeuwvlok helpt je om angsten onder ogen te komen en blokkades op te heffen. Hij helpt je om traumatische ervaringen te verwerken en geeft je inzicht. Obsidiaan Sneeuwvlok heeft een heilzame werking op botbreuken en kan energetisch helpen om de verspreiding van kankercellen te minimaliseren. De steen helpt tegen koude handen en voeten.

ons aanbod obsidiaan sneeuwvlok

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel