Sorteer op

Wat is de werking van Opaal Dendriet?

Naast de algemene werking van opaal zoals dat hij beschermend werkt en zuivert, hij je vrolijkheid en optimisme schenkt, je levenslustig maakt en je de mooie dingen zoals kunst leert te waarderen. Hij je eigen creativiteit en originaliteit versterkt en de steen van de liefde is en je helpt om (weer) te genieten van seksualiteit en passie, heeft dendriet opaal, ook wel Merliniet genoemd, ook nog eigen eigenschappen, zo helpt hij je om ondanks slechte ervaringen toch open te blijven staan voor de medemens en makkelijk om benaderbaar te zijn. Hierdoor vergemakkelijkt hij het contact met anderen. 

Eigenschappen van Opaal Dendriet

 Versterkt creativiteit
 Vergroot je seksualiteit
 Werkt tegen infecties
 Koortsverlagend
 Vertraagt symptomen van de ziekte van Parkinson

Opaal werkt over het algemeen goed tegen infecties, is koortsverlagend en heeft een heilzame werking op de bijnieren voor wat betreft de productie van insuline. Opaal kan ook de symptomen van de ziekte van Parkinson vertragen. Opaal Dendriet helpt tegen verkoudheid en werkt tegen het hoesten dat veroorzaakt is door roken. 

Opaal bevordert het zelf genezende vermogen en werkt zuiverend. De steen heeft een positieve werking op het geheugen. Dendriet opaal werkt ontslakkend en bevordert de lymfestroom en de uitscheiding.

ons aanbod opaal dendriet

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel