Sorteer op

Wat is de werking van Rhodochrosiet?

Rhodochrosiet is een steen die activeert en je een levenslustig en opgewekt humeur geeft. Hij schenkt je universele liefde wat een hoop energie geeft. De steen bevordert liefdesrelaties en helpt je op het gebied van intimiteit en seksualiteit. Rhodochrosiet zorgt ervoor dat je vrolijker, positiever, levendiger en creatiever voelt. Het is een fijne steen die werkt op het hartchakra en wellicht voor meer liefde in je leven zal zorgen, in de vorm van universele liefde en liefdesrelaties.

eigenschappen van rhodochrosiet

 Verbetert je humeur
 Goed voor liefdesrelaties
 Werkt tegen lage bloeddruk

Rhodochrosiet kan behulpzaam zijn bij te lage bloeddruk en vermindert klachten aan het onderlichaam, met name rond de geslachtorganen. Rhodochrosiet helpt je om je angsten en trauma's los te laten en gaat neerslachtigheid tegen. Heeft een heilzame werking op astma en migraine.

Rhodochrosiet werkt activerend en maakt je vrolijk, spontaan, liefdevol en daadkrachtig. Hij zorgt ervoor dat het werkt dat verricht moet worden licht valt en lukt. Rhodochrosiet stimuleert de bloedsomloop en is goed voor je hart en nieren. De steen maakt je creatief, inventief en enthousiast. Hij bevordert de aantrekkingskracht en stimuleert hartstocht en erotiek. 

Rhodochrosiet kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Rhodochrosiet wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage en edelsteentherapie. Wanneer de  steen bovenaan de ruggengraat legt (je kunt hem ook aan een ketting dragen maar dan met de hanger aan de achterkant, of vastplakken met een pleister) helpt dit tegen migraine.

ons aanbod rhodochrosiet

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel