Sorteer op

Wat is de werking van Rhyoliet?

Rhyoliet, ook wel luipaardjaspis genoemd, is de steen van consolidatie. Hij bevordert het evenwicht tussen activiteit en passiviteit, hij creëert een goede balans. Rhyoliet maakt dat je met zelfrespect en eigenwaarde naar jezelf kijkt en laat je inzien dat je goed bent zoals je bent. De steen maakt helder en duidelijk wat er gedaan moet worden zonder dat je afgeleid wordt door zaken van buitenaf. Hij helpt je om te gaan met veranderingen en of problematiek hieromtrent doordat je in je eigen kracht staat en in het hier en nu. 

eigenschappen van rhyoliet

 Creeërt balans
 Verhoogt zelfrespect en eigenwaarde
 Helpt bij huidklachten
 Positief effect op de spijsvertering
 Bevordert diepe slaap

Rhyoliet helpt bij klachten aan de huid en heeft een heilzame werking bij griep, verkoudheid of infecties. Rhyoliet helpt je wanneer je uit balans bent gebracht door emoties en leert je omgaan met vervelende situaties. Niet door er voor weg te lopen maar door te kijken naar wat je nodig hebt om er op een goede manier mee om te gaan. 

Rhyoliet heeft een positieve werking op de spijsvertering en uitscheiding. Hij helpt weefsel verharden en versterkt de aderen. Rhyoliet bevordert diepe slaap, diepe meditatie en spiritueel reizen. 

Rhyoliet kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Rhyoliet wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage en edelsteentherapie. 

ons aanbod rhyoliet

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel