Sorteer op

Wat is de werking van Rookkwarts?

Rookkwarts is een beschermende steen die je helpt om zaken op een nuchtere, realistische en pragmatische manier aan te gaan. De steen bevordert aarding en ontgifting. Rookkwarts is een uitrekende steen om bij je te dragen wanneer je last hebt van stress gerelateerde klachten. Hij helpt je los te laten en te accepteren. Tevens beschermt rookkwarts je tegen elektromagnetische straling en andere negatieve invloeden. 

eigenschappen van rookkwarts

 Helpt met loslaten en accepteren
 Beschermt tegen elektromagnetische straling
 Vermindert depressies
 Helpt tegen kramp en buikklachten
 Versterkt de zenuwen

Rookkwarts vermindert depressie en de angst om te falen. Hij helpt je verslaving te boven te komen en werkt goed tegen nachtmerries en suïcidaliteit. Rookkwarts heeft een heilzame werking op bekkeninstabiliteit doordat hij heupen, bekken en de zenuwen versterkt. De steen helpt tegen (spier)verkrampingen, buikklachten, rug en nekpijn, hoofdpijn, stress en RLS. 

Rookkwarts helpt je om te ontspannen en te aarden. Hij versterkt de zenuwen en heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en de benen. Rookkwarts bevordert de concentratie en helpt je om een objectieve kijk op het leven te krijgen.  

Wanneer je rookkwarts op het lichaam draagt bij voorkeur op de huid dragen. Kan ook in of op kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Rookkwarts wordt gebruikt bij o.a. healing, meditatie, massage en edelsteentherapie. Bij stress in iedere hand een rookkwarts vasthouden voor ontspanning. Voor pijnstilling leg je de steen op de plek van het lichaam waar de klacht zich bevindt. Bij rug en nekklachten adviseren wij u om de rookkwarts als hanger te dragen.  

Opladen en ontladen van edelstenen:

Edelstenen komen uit de natuur, en hebben van oorsprong hun kracht gekregen van de aarde. Omdat je ze nu gaat gebruiken is het verstandig om ze af en toe, wanneer nodig, te reinigen (ontladen), en te laden. Dit kan door ze in onze hematiet ontlaadmix en bergkristal oplaadmix te leggen, of leg ze op een van onze oplaadstenen. Deze zijn apart te bestellen!

ons aanbod rookkwarts

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel