Sorteer op

Wat is de werking van Scapioliet?

Scapoliet werkt kalmerend en bevordert de persoonlijke groei. Hij verwijdert blokkades in de linkerhersenhelft en verlicht hierdoor emotionele trauma’s opgelopen in het verleden of uit vorige levens. Het is een bekrachtende steen die je stimuleert en motiveert om je levenspad te volgen en je horizon te verbreden. Hiervoor schenkt hij je volhardendheid en discipline. Scapoliet heeft een positieve werking op je humeur en versterkt je levenslust en helpt om van negatieve gewoontes af te komen.  Hij geeft je gevoel van persoonlijke vrijheid en eigenwaarde terug.

eigenschappen van scapioliet

 Werkt kalmerend
 Verbeterd je humeur
 Werkt tegen verslavingen
 Goed voor de ogen

Scapoliet helpt je van waanideeën en dwangvoorstellingen af te komen. Ook verslaving en zelfsabotage zullen door deze steen aangepakt worden. Scapoliet heeft een heilzame werking op oogaandoeningen, dyslexie, spataders en incontinentie.

Scapoliet bevordert positieve gedragsverandering waardoor je dichter bij jezelf komt te staan en je vrolijk en doelgericht je doelen na kunt streven. Scapoliet geeft je inzicht en ruggengraat. Figuurlijk en letterlijk gesproken want hij bevordert ook de opname van calcium, versterkt de botten en aders. Tevens heeft scapoliet een positieve werking op de galblaas en nieren.

ons aanbod scapioliet

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel