Sorteer op

Wat is de werking van Seraphiniet?

Serafiniet een variant van Clinochloor is een zeer krachtige en genezende steen voor zowel lichaam, ziel en geest. Hij helpt de chakra's weer in balans te komen waardoor de (levens)energie terug kan keren en goed door kan stromen en de natuurlijk balans zal herstellen. Serafiniet geeft spirituele verlichting.

eigenschappen van seraphiniet

 Geeft energie
 Helpt tegen depressies
 Helpt bij bloedarmoede en duizeligheid
 Bevordert de opname van ijzer in het bloed
 Helpt bij afvallen!

Serafiniet helpt tegen futloosheid en een moedeloos gevoel. Hij kan verlichting brengen bij depressie. Serafiniet is goed tegen bloedarmoede en duizeligheid. Hij helpt je om het ego los te laten. 

Serafiniet heeft een positieve werking op het hart, de longen en bevordert de opname van ijzer, voedingstoffen en zuurstof in het bloed. Serafiniet is een zuiverende steen welke energie, balans en welzijn bevordert. Serafiniet kan je helpen bij het afvallen en activeert de ruggengraat. 

Serafiniet wordt gebruikt bij o.a. meditatie, healing, massage en edelsteentherapie. Hij kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Serafiniet wordt vooral gebruikt om body, mind and soul weer in balans te brengen en de kundalini energie te doen opstijgen. 

ons aanbod seraphiniet

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel