Sorteer op

Wat is de werking van Smaragd?

Smaragd is de edelste steen uit de berylgroep en staat symbool voor liefde, openheid en eenheid. Hierom heeft hij een positieve werking op je relatie met je levenspartner en/of vrienden, maar zorgt ook voor harmonie in groepen wat de samenwerking zal vergemakkelijken. Smaragd doet je genieten van het leven en brengt een positieve kijk, hij inspireert en helpt je om met volle overgave op jouw doel af te gaan. Smaragd stimuleert zowel de persoonlijke als de geestelijke groei, bevordert de helderheid van geest en alertheid.

Eigenschappen van smaragd

 Positieve werking op relaties
 Verbeterd samenwerking
 Helpt bij burn-out klachten
 Helpt tegen claustrofobie

De edelsteen Smaragd helpt bij stress gerelateerde problemen als een burn-out of claustrofobie. Smaragd kan zorgen voor een positieve kijk op het leven en helpt bij geduldig zijn.  Smaragd kan ook helpen bij het (terug) vinden van jou levensenergie. 

Smaragd bevordert een open blik en geduld. Smaragd kan ervoor zorgen dat je kalmeert in stressvolle periodes. Smaragd verbind jou met je hart en laat je vanuit hier handelen, zo verbind je sneller met mensen die goed bij jou passen, in de liefde of in vriendschappen. Smaragd helpt bij het spreken en luisteren vanuit het hart en rekent af met negatieve gedachten.

Vanuit vroeger werd Smaragd gezien als een steen die helpt bij het voorspellen van de toekomst. Smaragd werkt op het hartchakra en is in staat om openheid, inspiratie en een positieve kijk op het leven te verkrijgen. Smaragd herstelt de balans tussen het fysieke, het spirituele en het emotionele.

Smaragd maakt geduldig, open, vriendelijk en positief. Het kan je helpen bij het vinden van de juiste mensen omdat het werkt op je hartchakra, en zo zul je minder vanuit je hoofd handelen. Negativiteit wordt verminderd door Smaragd. 

ons aanbod smaragd

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel