Sorteer op

Wat is de werking van Stromatoliet?

Stromatoliet bevat eeuwige kennis en helpt je niet alleen de Akasha kronieken van vorige levens te lezen, maar ook om naar de toekomst te kijken. Stromatoliet is een nuttig hulpmiddel om al je ervaringen te verwerken en er van te leren. De steen zorgt voor flexibiliteit en het vermogen 'los te laten' of uit de discussie te stappen, terwijl je je eigen standpunt handhaaft en uw persoonlijke en universele doelen nastreeft. Stromatoliet is zeer effectief om van het verleden te leren en maakt je krachtig door alleen de aanwijzingen van je ziel te volgen. 

eigenschappen van stromatoliet

 Helpt met loslaten
 Helpt tegen symptomen van Parkinson
 Versterkt botten en tanden
 Ondersteund nieren en blaas

Stromatoliet resoneert met het oudste deel van de hersenstam en de autonome processen van het lichaam. Als je hem in de holte van je schedel legt verwijdert hij blokkades, patronen en programma's die diep zijn ingesleten, stimuleert nieuwe patronen en maakt je geest flexibel. 

Stromatoliet kan heilzaam zijn bij Parkinson en ongemak in de hersenstam. 

Stromatoliet ondersteunt kloptherapieën op basis van meridianen zoals EFT en versterkt de hersenfunctie ven de werking van neurotransmitters. Stromatoliet moedigt de uitscheiding van gifstoffen aan via de nieren en bloedrijke organen. De steen ondersteunt de fotosynthese in planten en vergroot de afgifte van zuurstof. Stromatoliet ondersteunt thymus en keel en versterkt de botten en tanden energetisch. Tevens ondersteunt Stromatoliet de nieren en de blaas. 

ons aanbod stromatoliet

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel