Sorteer op

Wat is de werking van Zonnesteen?

Zonnesteen is een stemming verbeterende steen. Hij helpt bij onzekerheid en vermindert je angsten. Hij geeft je zelfvertrouwen en verjaagt sombere gedachtes. Hij leert je te genieten van het leven en zorgt voor een positieve blik op de toekomst. Zonnesteen draagt bij aan een goed humeur en geeft je de nodige dosis optimisme en levensvreugde. Zonnesteen is een fijne steen voor mensen die kampen met een depressie. 

Eigenschappen van zonnesteen

 Helpt bij angst
 Vermindert verdriet
 Goed voor het humeur
 Verhoogd positiviteit

Zonnesteen vermindert gevoelens als onzekerheid, angst, treurigheid, verdriet en negativiteit. Fysiek vermindert Zonnesteen problemen met de bloedsomloop, en hartkwalen. Ook kan Zonnesteen huidproblemen als eczeem of psoriasis verminderen. Zonnesteen zorgt voor een beter zelf helend vermogen en uithoudingsvermogen. Ook astma, bronchitis en keelpijn kunnen worden verlicht door Zonnesteen.

Zonnesteen bevordert positiviteit, levensvreugde, zelfverzekerdheid en een goed humeur. Zonnesteen zorgt voor een goed dag- en nachtritme en helpt bij huidproblemen. 

Zonnesteen richt zich vooral op de onderste 3 chakra's. Zonnesteen verandert een negatieve blik op het leven in een positieve en stimuleert Kundalini energie. Zonnesteen helpt van nature mensen met depressie door lichte gevoelens en positiviteit te stimuleren.

Zonnesteen helpt bij ontstekingen en stimuleert het zelfhelende vermogen. Bloed en hart kwalen kunnen door zonnesteen verminderd worden. 

ons aanbod zonnesteen

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel