Sorteer op

Obsidiaan - De edelsteen gebruikt in Game of Thrones!

Als Game of Thrones fan ben jij natuurlijk wel bekend met Dragon Glass, het vulkanische glas waarmee de helden van de serie White Walkers kunnen doden. In de Game of Thrones wordt een tasje gevonden met daarin enkele dolken gemaakt van Dragon Glass, maar dat is natuurlijk niet genoeg om een eind te maken aan de aanval van de White Walkers en hun army of dead (lees verder na de foto)...

Hierna zet Jon Snow alles op alles om meer Dragon Glass/Obsidiaan te vinden en vindt dit uiteindelijk in een mijn onder de stad Dragonstone, die op dat moment bezet wordt door Daenerys Targaryan.

Maar, wist je dat Dragon Glass eigenlijk gewoon Obsidiaan is? En Obsidiaan is natuurlijk vrij makkelijk verkrijgbaar! Ook bij ons kun je Obisidiaan kopen (zie onderzijde pagina). Obsidiaan is een vulkanisch glas met een enorm sterke werking.

Zwarte Obsidiaan is een krachtige verwijderaar van negatieve energieën uit jezelf en je omgeving. Hij reinigt het auraveld van disharmonie, negatieve aanhechtingen en gevoelens zoals wrok en woede, angst en hebzucht. Zijn energie is beschermend. Zwarte obsidiaan geeft je inzicht in de patronen die hebben geleid tot verslaving, zelfverwijt of andere onwenselijke gedragingen en helpt je te accepteren en te helen. 

Eigenschappen van obsidiaan zwart

 Verwijdert negatieve energie
 Helpt bij verslavingen
 Helpt bij krampen


Zwarte obsidiaan helpt je om patronen af te leggen, zoals zelfverwijt, eetstoornissen en allerlei soorten van verslavingen. Hij helpt tegen trauma, shock en blokkades in het meridiaanstelsel en reinigt het auraveld van negatieve aanhechtingen en disharmonie. Zwarte obsidiaan kan verlichting geven bij verkrampingen, vooral als die veroorzaakt worden door spanning en zelfhaat.

ons aanbod van obsidiaan zwart

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel