Sorteer op

Welk cadeau geef ik aan een politieagent?

Iedereen heeft natuurlijk een beroep. En vaak is het leuk om een aan het beroep gerelateerd cadeau te geven. Zo geef je een vrachtwagenchauffeur iets ter decoratie van zijn vrachtwagen, een kok een gave schort met opdruk of een bedrukte koksmuts, maar wat geef je nou aan een politieagent(e)? Lees verder onder de foto!

Daar hebben wij het antwoord op! Politieagenten zijn vaak trots op hun beroep en stellen dit graag tentoon in hun woning. Ze zijn trots op hun uniform en op het beroep wat ze uitoefenen. Wij hebben diversen producten die precies aan deze behoefte voldoen!

Gepersonaliseerde cadeau's voor politiemedewerkers

Met onderstaande producten, gepersonaliseerd met de naam van de politieagent(e) of zijn/haar dienstnummer, steel jij helemaal de show en geef je het perfecte cadeau aan een politieagent(e)! Verschillende delen van het politieuniform, zoals de patch, maar ook de schuifpassanten (rangonderscheidingstekens) en korpsemblemen kunnen tentoon gesteld worden met de gave muurschildjes voor politieagenten van Fennah.nl!

Bestellen voor een heel team

Ben jij zelf een politiecollega en wil je dit cadeau doen aan je hele team? Neem dan contact met ons op! Bij afname van meerdere producten, is er natuurlijk over de prijs te praten. Maar, kijk eerst eens hieronder naar de producten!

Het complete overzicht met kado ideeën voor politieagenten zie je hier!

 

 

 

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel