Sorteer op

3D wereldkaarten met epoxy wanddecoratie

Een wereldkaart van zichzelf is natuurlijk al mooi, maar heb je wel eens een 3D wereldkaart gezien dat gemaakt is van hout en epoxy? Door het gebruik van verschillende lagen hout en epoxy hebben onze wereldkaarten een gevoel van diepte en zijn ze uniek in hun soort! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, en met allerlei verschillende kleuren epoxy!

Wandbord wereldkaart 3D met epoxy

 

De wereld in je handen

Bovenstaande foto is een realistische wereldkaart met de namen van de landen gegraveerd in het hout. De zee is gemaakt van verschillende lagen, waardoor je realistisch de diepten van de oceaan ziet. Door het gebruik van verschillende lagen epoxy (van donker naar licht) krijg je echt het gevoel dat er water in de zee zit!

   

Wanddecoratie voor reisliefhebbers

Natuurlijk kan het zijn dat je wereldkaarten gewoon mooi vindt, maar dit is natuurlijk ook een prachtig cadeau voor reisliefhebbers! Ze kunnen met deze wereldkaart trots laten zien waar ze overal geweest zijn op onze planeet. Maatwerk is ook mogelijk! Wil jij een kleur epoxy hebben waarvan je geen voorbeeld op deze pagina ziet? Neem dan contact met ons op! Ook is het eventueel mogelijk om een persoonlijke boodschap te plaatsen op de plek waar nu Antartica staat!

Gemaakt door sander

"Het werken met epoxy geeft je zoveel mogelijkheden. Deze wereldkaart heeft zoveel diepte door het gebruik van verschillende lagen hout en door de epoxy in verschillende gekleurde lagen te gieten. Een prachtig resultaat met superveel detail!"

Sander - Fennah.nl

 

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel