Goedkope riviertafel kopen

Bent u op zoek naar goedkope, maar kwalitatief hoogstaande riviertafels? Dan bent u bij Fennah.nl aan het juiste adres. In onze werkplaats maken wij epoxy riviertafels op maat van alle gewenste soorten hout en boomstamtafel bladen, geheel naar de wensen van de klant! 

Wat is een riviertafel

Een riviertafel is een tafel gemaakt van een boomstamblad. De tafel bestaat uit twee houtdelen waartussen een ‘rivier’ van epoxy kunststof stroomt. Voor dr tafel kunnen veel soorten hout gebruikt worden, waaronder eiken, beuken, walnoot etc. De epoxy kan desgewenst gekleurd worden met kleurstof of bijvoorbeeld glow in the dark pigment. Of u kiest voor de heldere, natuurlijke vorm van epoxy. Hierdoor lijkt de rivier op glas. (Lees verder onder de foto..)

Stalen tafel onderstel

Het is mogelijk om vrijwel ieder type onderstel onder de riviertafel te bestellen, maar in de meeste gevallen wordt er gekozen voor stalen tafelpoten. De riviertafel wordt veelal gebruikt in de industriële woonstijl. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

Andere namen riviertafel

Een riviertafel wordt ook veelal bij zijn Engelse naam genoemd: de rivier table. Ook staat hij wel bekend als een epoxytafel, hoewel wij die term gebruiken voor het type tafel waarbij het hout in de gegoten epoxy ligt in plaats van de epoxy tussen de houtdelen!

Ben je benieuwd naar de kosten van een riviertafel?

Het bepalen van de prijs van een riviertafel is afhankelijk van veel factoren. Van welk hout moet de tafel gemaakt worden? Wat zijn de afmetingen van de tafel? Hoe groot moet de rivier van epoxy zijn? Welk onderstel wil je onder de tafel?

Wij raden je aan om contact met ons op te nemen voor een accurate en vrijblijvende offerte!

Complete gids om zelf een riviertafel te maken!

Wil je misschien zelf een riviertafel maken? Dit is best mogelijk! Vooral als je onze 'complete gids om je eigen riviertafel te maken!' volgt! Deze gids legt je stap voor stap uit hoe je de tafel maakt en er zit een complete checklist bij voor wat jij nodig hebt om je riviertafel te maken! Bekijk dus hier snel deze gids!

Ook leuk om te zien!

In onderstaande video zie je hoe ik een live edge, eikenhouten riviertafel maak met blauw transparante epoxy!

Bekijk meer van onze tafels

Ben je benieuwd naar meer voorbeelden van riviertafels? Kijk dan snel op deze pagina!

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel