Goedkope riviertafel kopen

Bent u op zoek naar goedkope riviertafels? Dan bent u bij Fennah.nl aan het juiste adres. In onze werkplaats maken wij epoxy riviertafels op maat van alle gewenste soorten hout en boomstamtafel bladen, geheel naar de wensen van de klant!

Wat is een riviertafel

Een riviertafel is een tafel gemaakt van een boomstamblad. De tafel bestaat uit twee houtdelen waartussen een ‘rivier’ van epoxy kunststof stroomt. Voor dr tafel kunnen veel soorten hout gebruikt worden, waaronder eiken, beuken, walnoot etc. De epoxy kan desgewenst gekleurd worden met kleurstof of bijvoorbeeld glow in the dark pigment. Of u kiest voor de heldere, natuurlijke vorm van epoxy. Hierdoor lijkt de rivier op glas.

Stalen tafel onderstel

Het is mogelijk om vrijwel ieder type onderstel onder de riviertafel te bestellen, maar in de meeste gevallen wordt er gekozen voor stalen tafelpoten. De riviertafel wordt veelal gebruikt in de industriële woonstijl. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

Andere namen riviertafel

Een riviertafel wordt ook veelal bij zijn Engelse naam genoemd: de rivier table. Ook staat hij wel bekend als een epoxytafel, hoewel wij die term gebruiken voor het type tafel waarbij het hout in de gegoten epoxy ligt in plaats van de epoxy tussen de houtdelen!

Onze selectie riviertafels

Ben je benieuwd naar onze selectie riviertafels? Klik dan hier!

Ben je benieuwd naar de kosten van een riviertafel?

Het bepalen van de prijs van een riviertafel is afhankelijk van veel factoren. Van welk hout moet de tafel gemaakt worden? Wat zijn de afmetingen van de tafel? Hoe groot moet de rivier van epoxy zijn? Welk onderstel wil je onder de tafel?

Op deze pagina kun je eenvoudig een geschatte prijs van een epoxy tafel berekenen. Wij raden je echter wel aan om contact met ons op te nemen voor een accurate en vrijblijvende offerte!

Ook leuk om te zien!

Nieuw

 

Social

   

    

 

Populaire videos

 

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

© 2018 - 2021 Fennah.nl - Stoere meubels van hout, staal & epoxy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel