Ben jij op zoek naar een riviertafel op maat?

Hoi! Ik ben Sander! En ik maak riviertafels!

Sinds een aantal jaren ben ik non-stop bezig met het maken van riviertafels. Veelal maak ik tafels op maat, geheel naar de wensen van de klant. Tussendoor maak ik ook wel eens tafels die ik zelf ontwerp. Maargoed, jij bent op zoek naar een riviertafel op maat dus daar gaan we het over hebben!

De mogelijkheden met riviertafels zijn eindeloos. Je kunt verschillende soorten hout gebruiken, verschillende soorten kleurstoffen in de epoxy, en dan kun je nog eindeloos varieren met onderstellen. 

De standaard tafels zijn meestal saai!

Je wilt toch geen standaard tafel? Zoals eenieder die kan kopen? Nee, jij wilt een tafel die specifiek gemaakt is naar jou eigen wensen. Je hebt een houtsoort in je hoofd, je weet welke kleur de epoxy moet zijn, en je wilt eigenlijk ook zelfs inspraak hebben bij het specifieke stuk hout wat er gebruikt wordt! Ja! Dat kan! Indien gewenst mag je zelfs met me mee naar de houthandelaar. Alles is mogelijk.

HOUT SHOPPEN!

Een leuk voorbeeld van een unieke tafel!

In onderstaand filmpje zie je hoe ik een unieke riviertafel maak van eikenhout, en blauwe, transparante epoxy. De tafel heeft eiken X poten.

Bij Fennah.nl zijn er geen grenzen.

Alles is mogelijk. Het is jou tafel. Jou wensen. Heb je interesse? Neem dan even contact met me op om te kijken naar de mogelijkheden! Bekijk hier de mogelijkheden die er zijn met betrekking tot het kleuren van de epoxy.

Zelf een riviertafel maken? Bekijk onze complete gids!

Ben je eigenlijk wel handig en heb je de tijd? Maak dan zelf een riviertafel! Met onze handige en complete gids voor het maken van een riviertafel kun je zelf aan de slag! Er zit een complete checklist bij met alles wat je nodig hebt om een riviertafel te maken!

Bekijk hier de complete gids voor het maken van je eigen riviertafel!

 

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel