Hoe gebruik ik Wax Melts?

Het gebruiken van Wax Melts met een Wax Melt brander is vrij eenvoudig. In enkele stappen kunt u elke dag genieten van een nieuw geurtje met een schone brander. In de volgende stappen leggen we eenvoudig uit hoe je Wax Melts met een Wax Melt brander gebruikt:

Stap 1: Selecteer je Wax Melt

De eerste stap is natuurlijk het kiezen van het soort Wax Melt. Een compleet overzicht van de geuren en de voordelen van onze Wax Melts vindt je hier. Onze Wax Melts zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit etherische olie en soja was. Kies je favoriete Wax Melt uit of kies er een aan de hand van je stemming! 

Stap 2: Leg je Wax Melt in de brander

Voordat je de brander aansteekt kun je de Wax Melt in de brander leggen. Je kunt verschillende Wax Melts combineren en tegelijk branden, maar zorg er altijd voor dat je niet teveel Wax Melts in de brander stopt, dan kan hij namelijk overlopen wanneer de was smelt. Wij raden aan om met één Wax Melt te beginnen. Als de geur dan niet sterk genoeg is kun je er altijd nog één toevoegen. Dit is afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren.

Stap 3: Steek je brander aan

Steek een waxinelichtje aan en stop deze in de brander. De brander zal opwarmen waardoor de Wax Melt zal smelten. Dan komen de aroma's en heerlijke geuren vrij! Je kunt nu lekker gaan genieten!

Als je het waxinelichtje uitmaakt, zal de Wax Melt weer uitharden, en kun je deze op een later moment weer verder branden. 

Stap 4: Maak je brander schoon

Het schoonmaken van je brander is vrij eenvoudig. Laat de was eerst uitharden, zodat het weer een harde massa wordt. Steek de brander daarna weer aan. Laat de brander iets opwarmen. Het laagje was wat tegen de brander aanzit zal vloeibaar worden, waarna je het blokje gestolde was met een mesje uit de brander kunt wippen in een keukenpapiertje. Onze was is 100% natuurlijk afbreekbaar dus deze mag gewoon in de GFT bak (groene container) gedeponeerd worden.

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel