Cadeaubon voor leuke woonwinkel

Wil jij een leuke cadeaubon geven, en ditmaal niet voor een van de grotere winkels zoals Bol.com of Fonq? Denk er dan eens aan om een cadeaubon van Fennah.nl te geven! De producten in onze webwinkel zijn uniek en net even wat anders, waardoor je cadeaubon een unieke gift is!

Iemand verassen met een cadeaubon?

Als je besluit iemand te verassen met een cadeaubon van Fennah.nl garandeer je een uniek cadeau. Ze kunnen kiezen tussen onze prachtige serveerplanken of kaarsenhouders, gemaakt van hout & epoxy, of een lekker geurende wax melt met etherische olie!

Dat is natuurlijk een ideaal cadeau, als je zelf geen keuze kunt maken in onze webwinkel. Wat we natuurlijk volledig begrijpen want de verschillende kleuren epoxy in de serveerplanken, of de geur van de wax melt, is natuurlijk heel persoonlijk!

Cadeaubon per mail of per post

Afhankelijk van je voorkeur kun je er voor kiezen de cadeaubon per mail of per post te ontvangen. Dit kan natuurlijk naar je eigen (e-mail) adres of rechtstreeks naar de persoon aan wie je de cadeaubon wilt geven. Natuurlijk voorzien van een persoonlijk berichtje!

 

 

 

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel