WOONINSPIRATIE


De beste stalen deuren met prachtige details!

Ben jij op zoek naar stalen deuren en kozijnen voor in je woning? Wij maken deze NIET! Maar! Wij hebben recent in onze eigen woning stalen deuren laten plaatsen door Willems Steeldesign uit Haps, en ze zijn prachtig! De deuren zijn van geweldige kwaliteit, en Willems Steeldesign onderscheid zich door de prachtige afwerking van de deuren.

Lees meer...

 

 

 

 

 

 


Edelstenen! Een spectaculaire manier om je woning te stylen!

Je woning is mooi ingericht. Een mooie vloer, mooie meubles en hier en daar een plantje. Hierna is de inspiratie vaak snel op. Wij willen je uitdagen! Bekijk dit artikel eens en je zult ervan overtuigd zijn dat je met edelstenen prima je woning kunt stylen!

Lees meer...

 

 


De 3 gaafste serveerplanken van het moment!

Ben jij op zoek naar een gave serveerplank? Of wil je een serveerplank gaan maken? Je bent echter niet op zoek naar de standaard serveerplanken die overal te vinden zijn. Wij hebben een selectie gemaakt van de 3 gaafste serveerplanken die we konden vinden! We hebben hierbij gekeken naar de uniekheid van de serveerplanken!

Lees meer...

 


Serveerplank van hout en epoxy inspiratie

Misschien ben je wel op zoek naar een leuke serveerplank. Voor jezelf, of misschien om cadeau te doen?  Je hebt natuurlijk de standaard serveerplanken. Vierkant, rond, met of zonder handvat. Misschien heeft het handvat zelfs wel een touwtje! Maar nog is het net niet wat je zoekt. Nog te gewoontjes. 

En dan zijn er van die hele bijzondere serveerplanken. Serveerplanken die superuniek zijn, deze vind je nergens meer!

Zo zijn ook de serveerplanken die wij zelf, in onze houtwerkplaats maken! Serveerplanken gemaakt van hout en epoxy. Door het kleuren van de epoxy krijgt elke serveerplank een unieke look & feel! Door de kleuren zijn ze dus ook erg leuk te matchen met de kleuren in je woning! Lees meer...


Kaarsenhouder van hout en epoxy inspiratie

Ben jij op zoek naar een unieke kaarsenhouder van hout en epoxy? In mijn webwinkel vindt je superleuke kaarsenhouders

In mijn werkplaats maak ik unieke woondecoratie met hout, staal en epoxy! Door het gebruik van hout en epoxy, welke ik meng met allerlei kleurpigmenten, krijg je unieke producten! Omdat het hout wat ik gebruik, nooit hetzelfde is, is elke kaarsenhouder uniek. Ook door het gebruik van verschillende kleuren epoxy is geen product hetzelfde.

Bovenstaande kaarsenhouder is one-of-a-kind! Ook al zou ik er nog een maken met soortgelijk hout en dezelfde epoxy pigmenten, zal hij nog niet exact hetzelfde worden als de kaarsenhouder hierboven!  Lees meer...


 

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel